Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

Bemutatkozott a Tisztviselőtelep és a Százados negyed körzeti rendésze

A helyi lakóközösségek közös képviselői, az önkormányzati intézmények vezetői, a rendőrség képviselői, valamint egyházi személyek és vállalkozók részvételével szervezték meg az I. Körzeti Rendész Cafét a Százados negyedben. A június 6-án megtartott eseményen bemutatták a Józsefvárosi Közterület-felügyelet hatáskörében június elsejével életre hívott körzeti rendészetet, valamint bemutatkozott Zsohár Attila, a Százados negyed és a Tisztviselőtelep körzeti rendésze is. A kerületben dolgozó hat körzeti rendésznek a fő feladata a lakosokkal való kapcsolattartás annak érdekében, hogy az önkormányzat feltérképezze Józsefvárosban a megoldásra váró feladatokat és mielőbb választ is adjon rájuk.

A tisztviselőtelepi és a Százados negyedben élő lakosok Zsohár Attilát a 06-20-297-56-06-os telefonszámon, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érhetik el. 

A lakosok a körzeti rendészhez fordulhatnak minden olyan ügyben, ami a közterületen vagy a lakókörnyezetben problémát okoz – mint például köztisztasági, parkolási vagy közterületi alkoholfogyasztás – és a lakosság önmagában nem tudja megoldani. 

A teljes cikket a jozsefvaros.hu oldalon találják.

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu