Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

Társasházak megújítása

 

A kerület érdeke és a Józsefvárosi Önkormányzat kiemelt célja, hogy Józsefváros minél nagyobb része épüljön újjá pályázati forrásokból, ezért az Önkormányzat a 2019. évben is jelentős összeget különített el  a kerületi a Társasházak megújítása céljára.

Aktualizálásra került az idei évben benyújtásra kerülő pályázatokra irányadó rendeleti szabályozás is a társasházaknak adható önkormányzati támogatásokról szóló 49/2017. (XII.20.) önkormányzati rendelet elfogadásával, amely alapján továbbra is valamennyi, a kerület illetékességi területén lévő társasház vagy lakásszövetkezet igényelhet támogatást, a kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló társas lakóépületek kivételével.

A pályázat keretében támogatható az osztatlan közös tulajdonban lévő épületrészek felújítása - egy pályázat keretében akár több munkanemre kiterjedően -, valamint zöldesítés és takarítógép beszerzése is pályázható, így a társasházak évente immár három pályázatot nyújthatnak be.

A pályázat részleteit megtalálja a Józsefváros Önkormányzatának weboldalán a https://jozsefvaros.hu/onkormanyzat/palyazatok/aktualis/tarsashaz linken, illetve az alábbi címre kattintva oldalunkról le is töltheti!

  

  Pályázati lehetőségek letöltése (PDF)

 

 

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu