Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

TAKARÍTSUK KI A TELEPET!

TAKARÍTSUK KI A TELEPET !

A Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

2017. március 25-én 9 órától

(eső esetén április 1-jén 9 órától)

KÖZÖS TAKARÍTÁS-t hirdet.

 

Minden kedves telepi lakótársunk részvételére számítunk,

akinek fontos a lakókörnyezete.

Ennek során megtisztítjuk, rendbe tesszük a házak előtti járdákat,

a zöldsávokat, és az úttest járdaszegély melletti részét.

A leveleket és egyéb zöldhulladékot bezsákoljuk, és a JGK Zrt. Városüzemeltetési Igazgatósága március 27-én, hétfőn azokat elszállítja.

Zsákokat, házanként max. 3 db-ot, a TÖE biztosít.

A nem kertészeti hulladékot – szemetet – kérjük az egyes házak kommunális hulladékgyűjtőibe (kuka) helyezzék, ne a zsákokba!

Szombaton 9.30-tól a Városüzemeltetési Igazgatóság takarítógépet is küld, amely az úttest szélén összegyűlt port, hulladékot felszedi.

A takarítógép közlekedése és a lehető legteljesebb tisztítás érdekében kérjük, lehetőség szerint garázsaikba, udvarukba álljanak be gépkocsijukkal, vagy átmenetileg máshol parkoljanak.

Lehetőség szerint minden ház lakói vegyenek részt az akcióban, mert csak így lehetünk hatékonyak, és változhat meg az utcakép. Segítsünk azoknak a szomszédainknak is, akik nem képesek, vagy nem tudnak a takarításban részt venni.

Kérjük, a járdára, illetve úttestre hajló sövények, bokrok visszanyírásáról is gondoskodjanak.

Zsákok igénylése, jelzése e-mail-ben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a TÖE-ház (Bláthy Ottó u. 15.) postaládájába bedobott levélben a név, cím, és darabszám megadásával lehetséges.

A zsákokat házhoz visszük.

Amennyiben szükséges, további információkat itt, a TÖE www.tisztviselotelep.hu honlapján teszünk közzé, kérjük, figyeljék.

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu