Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

Tagdíjhátralék rendezése

A TÖE nyilvántartása szerint többen halmoztak fel tagdíjhátralékot az elmúlt években.

Egyesületünk lehetőséget biztosít ennek rendezésére, amelynek érdekében leveleket postáztunk a mai napon.

Aki továbbra is fenn kívánja tartani egyesületünkben tagságát, kérjük, szíveskedjen 15 napon belül, 2012.12.17-ig megkeresni egyesületünket a tagdíjrendezés ügyében.

Jelen felhívásunk a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület hatályos Alapszabályának 2/c, és 5. pontja, valamint az SzMSz 4.2 pontja alapján íródott.

Alapszabály:

2/c Az Egyesületi rendes tagság megszűnik:  ha a tag az Szervezeti és Működési Szabályzatban (továbbiakban: SZMSZ) meghatározott tagdíj-fizetési kötelezettségének nem tesz eleget.

 5.  A tagdíj mértékét és a tagdíjfizetés határidejét a közgyűlés állapítja meg. Ha a tag tagdíjfizetési kötelezettségét elmulasztja, írásban fel kell szólítani a tagot a hátralékos tagdíj megfizetésére. Amennyiben az írásbeli felszólításban megjelölt határidőn belül a tag tagdíjfizetési kötelezettségének nem tesz eleget, a határidőt követő napon automatikusan törlődik a tagok sorából. Ebben az esetben újbóli tagfelvételért 1 éven belül nem folyamodhat.

 SzMSz:

4.2                  Ha valaki a tagdíjat a tárgyév május 31 - ig nem fizeti meg, az A. szab. 5 pontja alapján írásbeli felszólítást kap a Választmánytól 15 napos határidővel. Ha ezután sem fizet, tagsága megszűnik.

2012.12.17-én 18:00-20:00 óráig a tagdíjhátralékok rendezése céljából ügyeletet tartunk a TÖE Házban, ekkor lehetőség van a befizetésekre

Kérjük, szíveskedjen egyesületünket megkeresni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy egyeztessünk a befizetésről.

                                                                                                                 

Budapest, 2012. december 02.

TÖE Választmánya

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu