Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

TITEL tájékoztatás

Tisztelt Elöfizetőink!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatást nyújtani Önöknek a Tisztviselőtelepi hálózat aktualitásairól.

 

1., Internet.    Októberben elindult internet szolgáltatásunk.

Két csomagot indítottunk:

Titelnet30 – 30/ 6 Mb/s sebességgel 3300,- Ft/hó előfizetési díjjal,                                    Titelnet50 – 50/10Mb/s sebességgel 4400,- Ft/hó előfizetési díjjal.   

Futam idő:

Határozott idejű 1 vagy 2 éves szerződéssel köthető.

Lehetőség van határozatlan idejű szerződéskötésre, azonban ez esetben egyszeri „belépési” díjat számolunk.

Az internet előfizetés, nincs kábeltévés szerződéshez kötve.

Egyedi megállapodások:

Lehetőséget biztosítunk egyedi sávszélesség megállapodásokra. A le és fel irány külön-külön megválasztható 10Mb-enként külön-külön, 10 000 Ft/ hó díjért.

A Tisztviselőtelep földrajzilag jól behatárolt terület. A kábeltévé hálózat a lakók akaratából létesült. Fennmaradása az itt lakók szándékának köszönhető. Így számukra „INTERNET BEVEZETŐ AKCIÓ”-t biztosítunk, melyben a következő kedvezményeket adjuk:

- 2 éves határozott idejű szerződéskor az első 3 hónap havi díját elengedjük.

- 1 éves határozott idejű szerződéskor az első 2 hónap havi díját elengedjük.

- Határozatlan idejű szerződés kötés esetén eltekintünk a belépési díjtól, mely az              optikai  modemet takarja, valamint az első hónap havi díját elengedjük.

 

2., Telefon :

A Tisztviselőtelephez önálló hívószám mezőt igényelnénk, ezért szeretnénk egy felmérést végezni, az indulás előtt, a várható előfizetőkről.

Tervezett bruttó árak :

- belföldi vezetékes hívás 12 Ft/perc

- belföldi mobil, bármely irány 24 Ft/perc

- előfizetési díj 1000 Ft/hó

 

3., Kábeltévé.

Közeleg a szokásos év elejei átállás. Folyamatosan változik a műsorok tartalma, nézettsége és egyre több adónk van. Ezekből minél többet szeretnénk továbbítani a hálózaton, ezért megszűntetjük az info csatornát és a helyén is  műsort továbbítunk. Az új adókat az UHF sávban kezdjük, beüzemelni december folyamán, ezért itt változni fognak a műsorok.

Az alap 26 csatorna változatlan marad még az ünnepek alatt. Az új évben az első hétvége után eső hétfőn, január 6.-án kerül minden adó az új helyére, és ekkor alakul ki a jövő évi csatorna kiosztás. Ezért január 7.-én, 8.-án egész napos ügyfél szolgálatot tartunk. Segítünk mindenkinek, aki igényli , az új csatorna kiosztást beállítani, tv-t hangolni.

Az előfizetési díj változatlanul 2800 Ft/hó marad.

 

Tv fejlesztési tervünk , az IPTV-re irányul. Új iptv fejállomást építünk 2014-ben.

Az összes meglévő csatornánkat, üvegszálon tudjuk kényelmesen eljuttatni Önökhöz.

E módon az előfizetői oldali optikai modem, kimeneti portjain jelenik meg a tv adás. Ezt az IP jelet még egy eszközzel át kell alakítani az analóg tv-k számára értelmezhető jellé.

Azonban bizonyos smart tv-k, a számítógépek, média konverterek, androidos média lejátszók már most helyből tudják kezelni ezt az adat folyamot. Ezeknél nincs szükség további átalakításra. Így 60 tv csatorna lesz nézhető digitális minőségben.

A Tisztviselőtelep lakóinak ez a szolgáltatás a kábeltv előfizetéssel együtt jár.

 

A kábeltévé szolgáltatójuk nevet változtat, a TIsztviselőTELepből rövidítve TITEL kft-re.

 

Budapest, Bláthy Ottó 15                                                                                            2013.12.11

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu