Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

Lakossági Fórum

Lakossági Fórumot rendez a TÖE 2013. március 19-én (kedden),
18:00 órai kezdettel a TÖE Házban.

Fraxinus_excelsior_treeÖrömmel trájékoztatjuk Tisztviselőtelep lakosságát, hogy egyesületünk a Fővárosi Önkormányzatnál fásítási programjával pályázatot nyert, melyet a Józsefvárosi Önkormányzat is jelentősen támogat.

Ezzel a Tisztviselőtelepen 60 db fa ültetésére kerülhet sor néhány héten belül.

A pályázat nyújtotta anyagi lehetőséget kihasználva, hosszabb távú fásítási programunkat a hiányzó fák pótlásával kívánjuk megkezdeni.

Felmérésünk szerint sok ingatlan előtt van „foghíjas” terület, így ezúton is nagy tisztelettel invitálunk minden ingatlan tulajdonost lakossági fórumunkra, hogy a program részvételi feltételeiről tájékoztathassuk az érdeklődőket.

Sajnos az elmúlt években egyre elviselhetetlenebbé vált a Tisztviselőtelepen keresztűl vonuló autós hordák forgalma, amit csak tetéznek azzal, hogy egyre többen parkolónak használják a Tisztviselőtelepet, ezzel teljesen élhetetlenné téve az eddig Józsefváros ékszerdobozának tekintett városnegyedet. A változtatás lehetősége a kezünkben van, csak el kell dönteni milyen módszerrel kívánunk élni, kívánunk-e mi is akár minimális áldozatot hozni, hogy nyugodtabb, forgalommentesebb környezetben élhessünk, hogy ne legyen kedve senkinek sem átjáróházként, vagy parkolóként használni a Telepet.

A TÖE az ügy érdekében már felvette a kapcsolatot a Józsefvárosi Önkormányzattal, valamint a BKK-val is. Mindkét helyen pozitívan álltak hozzá a kezdeményezésünkhöz, várják a javaslatainkat a probléma megoldására.

Ezen a lakossági fórumon a jelenlegi helyzetről és a várható változásokról kívánunk tájékoztatást adni.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Időpont:  2013. március 19, kedd, 18:00 óra

Helyszín:   TÖE Ház, Bláthy Ottó u. 15.

Napirend:

1.  Fásítási program a Tisztviselőtelepen, hiányzó fák pótlása,

2.  Forgalmirend szabályozása a Telepen.

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu