Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

Kedvezményes belépők józsefvárosiaknak az Erkel Színházba

A józsefvárosi lakosok továbbra is jelentős kedvezménnyel válthatnak bérletet és jegyet az Erkel Színház egyes előadásaira. A jogosultságot – lakcímkártya bemutatásával – vásárláskor kell igazolni az Erkel Színház, illetve az Opera jegypénztáránál. Az újra elérhető kedvezmények a Józsefvárosi Önkormányzat és a Magyar Állami Opera – Erkel Színház együttműködésének köszönhetők.

 

 

 

4 előadásos bérlet 4000 Ft/db áron, május 20-tól:

október 12., 19.00 – Orff: Carmina Burana

december 9., 19.30 – Komlósi 35 gála

január 21., 19.00 – Gotovac: Ero the Joker

március 27., 18.00 – Bizet: Carmen

3 előadásos bérlet 3000 Ft/db áron, május 20-tól:

december 20., 19.00 – Puccini: Bohémélet

január 31., 19.00 – Ponchielli: Gioconda

április 24., 19.00 – Verdi: Az álarcosbál

500 Ft/db áron jegyvásárlási lehetőség az alábbi előadásokra, május 20-tól:

június 27-30., szeptember 13-15., valamint szeptember 19-22 között a Billy Elliott című musical előadás bármelyikére.

1500 Ft/db áron jegyvásárlási lehetőség az alábbi előadásokra, július 8-tól:

szeptember 30., Opera 182

október 19., Erzsébet

október 21., Zongoraáriák – Liszt 209

október 28., január 20., és február 10., – Zenekari hangverseny

december 23. és május 20., Messiás

január 2-5 között A denevér előadás bármelyikére

február 7-16 között a Karamazov testvérek előadás bármelyikére

március 16., Ybl 206

április 13., 16., 19. és 30., Parsifal

április 9. és 11., Máté-passió

április 12. és 17. Messa di Gloria/Parasztbecsület

május 15., XX. századi keresztény zenekari hangverseny

május 25., Tannhäuser

június 5., 7., 16., 17., 18. és 19., István, a király

Jegyek és bérletek maximum 10 db/fő mennyiségben vásárolhatók az alábbi értékesítési pontokon:

Erkel Színház jegypénztára 1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30. Telefon: +36 1 332-6150 Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig: 10:00-20:00; előadás napján az adott előadástól függően az első szünet végéig. Opera Értékesítési Centrum Operaház Szervezési Osztály 1061 Budapest, Hajós utca 13-15. / földszint I. (90-es kapucsengő) Telefon: +36 1 332-7914

 

Nyitvatartás: hétköznap 10:00-17:00 óra között 

 Az eredeti cikk a https://jozsefvaros.hu/hir/7000/kedvezmenyes-belepok-jozsefvarosiaknak-az-erkel-szinhazba oldalon található.

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Társasházak megújítása

 

A kerület érdeke és a Józsefvárosi Önkormányzat kiemelt célja, hogy Józsefváros minél nagyobb része épüljön újjá pályázati forrásokból, ezért az Önkormányzat a 2019. évben is jelentős összeget különített el  a kerületi a Társasházak megújítása céljára.

 A pályázat részleteit megtalálja a Józsefváros Önkormányzatának weboldalán a https://jozsefvaros.hu/onkormanyzat/palyazatok/aktualis/tarsashaz linken, illetve az alábbi címre kattintva oldalunkról le is töltheti!

  

Bővebben: Társasházak megújítása

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Idén is szervez virágosztást az önkormányzat

A Föld napja alkalmából – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is virágosztást szervez a Józsefvárosi Önkormányzat. Az akció keretében egynyári virágokat vehetnek át ingyenesen a kerületi lakosok április 26-án és 27-én.

 

 A virágosztásra a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Dankó utcai telephelyén (Dankó u 3–5.). kerül sor április 26-án (pénteken) 12 és 17 óra között, valamint április 27-én (szombaton) reggel 8 és 13 óra között.

 A kerületi lakosok lakcímkártya bemutatása ellenében fejenként 10 tő virágot vehetnek át érkezési sorrendben a készlet erejéig. Ha egy lakó meghatalmazást ad valakinek a virágok átvételére, azt is elfogadják. 

https://jozsefvaros.hu/hir/6862/iden-is-szervez-viragosztast-az-onkormanyzat

 

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

KÖRZETI MEGBÍZOTTAK ÉS KÖRZETI RENDÉSZEK A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN

KÖRZETI MEGBÍZOTTAK ÉS KÖRZETI RENDÉSZEK A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN

Milyen ügyben fordulhatok a körzeti megbízotthoz?

 ›› Bűncselekmény észlelése esetén › Kábítószerrel kapcsolatos tevékenységek › Migrációval, illegális bevándorlással kapcsolatos ügyek › Lakóközösségen belüli rendbontások › Magánlaksértés esetén › Önkényes beköltözés észlelése esetén › Garázdaság esetén › Tiltott prostitúció észlelése esetén › Veszélyes fenyegetés esetén › Tulajdon elleni szabálysértés esetén › Hajléktalanokkal kapcsolatos problémák ‹‹

 11. körzet – Varga Norbert rendőr törzsőrmester Telefonszám: 06-70/489-35-54 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Milyen ügyben fordulhatok a körzeti rendészhez?

›› Közterületi szemét, szemetelés észlelése esetén › Illegális hulladéklerakás észlelése › Közterületi alkoholfogyasztás › Póráz nélkül sétáltatott kutya észlelése › Önkormányzati ingatlanokkal kapcsolatos kérdések › Utakkal, járdákkal kapcsolatos problémák › Zöldfelületekkel, parkokkal, terekkel, játszóterekkel kapcsolatos ügyek › Parkolásokkal kapcsolatos panaszok › Filmforgatásokkal kapcsolatos panaszok › Üzletek működésére vonatkozó panaszok › Szálláshelyek működésére vonatkozó panaszok › Folyamatban lévő építkezések › Zaj, porszennyezéssel kapcsolatban › Hajléktalanokkal kapcsolatos problémák ‹‹

11. és 12. körzet Zsohár Attila körzeti rendész Telefonszám: 06-20/297-5606 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A teljes cikket a a Józsefváros újság 2018. augusztus 22-i lapszámában találják.

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Bemutatkozott a Tisztviselőtelep és a Százados negyed körzeti rendésze

A helyi lakóközösségek közös képviselői, az önkormányzati intézmények vezetői, a rendőrség képviselői, valamint egyházi személyek és vállalkozók részvételével szervezték meg az I. Körzeti Rendész Cafét a Százados negyedben. A június 6-án megtartott eseményen bemutatták a Józsefvárosi Közterület-felügyelet hatáskörében június elsejével életre hívott körzeti rendészetet, valamint bemutatkozott Zsohár Attila, a Százados negyed és a Tisztviselőtelep körzeti rendésze is. A kerületben dolgozó hat körzeti rendésznek a fő feladata a lakosokkal való kapcsolattartás annak érdekében, hogy az önkormányzat feltérképezze Józsefvárosban a megoldásra váró feladatokat és mielőbb választ is adjon rájuk.

A tisztviselőtelepi és a Százados negyedben élő lakosok Zsohár Attilát a 06-20-297-56-06-os telefonszámon, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érhetik el. 

A lakosok a körzeti rendészhez fordulhatnak minden olyan ügyben, ami a közterületen vagy a lakókörnyezetben problémát okoz – mint például köztisztasági, parkolási vagy közterületi alkoholfogyasztás – és a lakosság önmagában nem tudja megoldani. 

A teljes cikket a jozsefvaros.hu oldalon találják.

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu