Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

Beszélgessünk közös ügyeinkről! Közösségi fogadóórák Józsefvárosban

Kedves józsefvárosi lakosok!
 
Udvarhelyi Tessza vagyok, Pikó András józsefvárosi polgármester állampolgári részvétellel foglalkozó munkatársa. Azért keresem meg Önöket és civil szervezetüket, hogy tájékoztassam Önöket azokról a közösségi fogadóórákról, amiket a következő hetekben Józsefváros megválasztott képviselői tartanak.
 
Nagy szeretettel várjuk Önt és szervezetének tagjait, szimpatizánsait, önkénteseit ezeken az eseményeken: ismerkedjenek meg az újonnan megválasztott képviselőkkel, a kerület új polgármesterével és alpolgármestereivel! Mondja el, milyen kerületben szeretne élni, ossza meg javaslatait és hallgassa meg szomszédait is!
 
A közösségi fogadóórákra az alább megjelölt negyedekben lakó polgárokat és az ott működő civil szervezeteket várjuk, akik a negyedükkel vagy egész Józsefvárossal kapcsolatos felvetéseket, kérdéseket és javaslatokat fogalmazhatnak meg a meghívott résztvevők és a többi Józsefvárosi lakos számára. A beszélgetéseket moderátor vezeti, előre bejelentkezés vagy a kérdések írásos megfogalmazása nem szükséges! 
 
Megköszönjük, ha a közösségi fogadóórák hírét minél szélesebb körben terjeszti a szervezete tagjai, szimpatizánsait és a józsefvárosi lakosok körében, hamarosan a Facebookon és a jozsefvaros.hu oldalon is megtalálja ezeket az eseményeket.
 
A közösségi fogadóórák menetrendjét itt találja:
 
 
TISZTVISELŐTELEP, GANZ-NEGYED, ORCZY-NEGYED
  • Mikor? 2019. december 9. hétfő 18-tól 20 óráig
  • Hol? TÖE Ház (Budapest, VIII. ker. Bláthy Ottó utca 15.)
  • Résztvevők: Ferencz Orsolya (11. választókerület), Pikó András polgármester, Rádai Dániel alpolgármester is.
 
Üdvözlettel,
 
Udvarhelyi Tessza
Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Teleptakarítás

Teleptakaritas osz 2019

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Telepi séta

A Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület 2019. szeptember 28-án, szombaton 15 órától tartja „telepi sétá”-ját, mely másfél-két órát vesz igénybe. Találkozás a Bláthy Ottó u. 15. előtt.

Egy alkalommal kb. 25 főt tudunk fogadni, ezért kérjük, részvételi szándékát jelezze szeptember 27-én estig a 06-20-483-0664 telefonszámon vagy emailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Mindenkit várunk szeretettel!

TÖE

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Színházi est a Tisztviselőtelepen

szerelmem sardy final toweb

Történet egy plátói szerelemről, az életen át tartó rajongásról, egy fiatal művész magára találásáról, Sárdy János dalaival fémjelezve.

 

Írta: Meskó Zsolt

Rendezte: Harangi Mária

Előadja: Derzsi György

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Bográcsfesztivál közlemény

 

koponyeg

Kedves Barátunk,

tegnapi napon még csak két milliméter esőt jeleztek holnapra, a mai napon azonban már kilenc milliméter a valószínűsíthető eső mennyisége. Ennek ellenére a Bográcsfesztivál szervezői optimisták, nincs B tervünk, így a rendezvényünket - amennyiben lehetséges - megtartjuk.

Ha az időjárás mégsem lesz kegyes hozzánk, akkor a rendezvény elmarad, erről itt a honlapon tájékoztatunk benneteket, a fellépőket pedig szenélyesen értesítjük. 

 

Reméljük holnap kellemes időben bográcsozunk együtt!

 

TÖE

 

 

 

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Sportolj Józsefváros!

A sportversenyekre augusztus 30-áig lehet nevezni a https://jozsefvaros.hu/sportoljjozsefvaros oldalon.

 

 

 

 

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

BOGRÁCSFESZTIVÁL

Érdemes már most bejegyezni a naptárba, hogy 2019. szeptember hetedikén két órától, a hagyományokhoz híven, idén is megrendezésre kerül a TÖE szervezésében a telepi Bogrács-Fesztivál.

 

 

A programok folyamatosan frissülnek. A részletekért kérem kattintson!

 

Bővebben: BOGRÁCSFESZTIVÁL

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Országzászló a Tisztviselőtelepen

Kivonat a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2019. április 30-án  megtartott 2. rendes üléséről:

 

Napirend 5/3. pontja

Javaslat az Országzászlóval kapcsolatos döntések meghozatalára (írásbeli előterjesztés)

Előterjesztő: dr. Sára Botond - polgármester, Sántha Péterné - alpolgármester

SZAVAZÁSNÁL JELEN VAN 15 KÉPVISELŐ

A HATÁROZATHOZATALHOZ MINŐSÍTETT SZÓTÖBBSÉG SZÜKSÉGES

HATÁROZAT: 74/2019. (IV.30.) 12 IGEN 2 NEM 1 TARTÓZKODÁSSAL

A Képviselő-testület úgy dönt, hogy

1. a 158/2015. (VI.25.) számú határozatában kifejezett szándékának megvalósítása érdekében, a 202/2016.(X.06.) számú határozatában megjelölt helyszínen (Budapest VIII. 28 kerület, Bláthy Ottó utca, Bíró Lajos utca és Vajda Péter utca közötti szakaszának Vajda Péter utca felőli végén) Országzászlót emel. Felelős: polgármester Határidő: 2019. április 30.

2. Az 1. pontban foglalt szobrászati szolgáltatás keretében az emlékmű tervezésére, kivitelezésére és elhelyezésére Mihály Gábor szobrászművészt kéri fel, egyúttal felhatalmazza a polgármestert a vállalkozási szerződés aláírására a határozat mellékletében meghatározott tartalommal. Felelős: polgármester Határidő: 2019. április 30., a szerződés aláírása tekintetében 2019. május 06.

3. előzetes kötelezettséget vállal önként vállalt feladatként az Önkormányzat közhatalmi bevételeinek terhére az emlékmű fenntartására vonatkozóan 2020-tól határozatlan időre évente 50.000 Ft összegben, és felkéri a polgármestert, hogy a költségvetések készítésekor a határozatban foglaltakat vegye figyelembe. Felelős: polgármester Határidő: a 2020-tól az éves költségvetések készítése A döntés végrehajtását végző szervezeti egység: Pénzügyi Ügyosztály, Városépítészeti Iroda.

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu